• Naturlig hudvård skapad med kärlek
  • Inga djurtester
  • Hög kvalitet-ekologiskt
  • Egen tillverkning
  • Frakt : 39 kr/försändelse
  • Naturlig hudvård skapad med kärlek
  • Inga djurtester
  • Hög kvalitet-ekologiskt
  • Egen tillverkning
  • Frakt : 39 kr/försändelse

Eteriska oljor är äkta naturliga doftämnen som utvinns ur olika växter och har flera bra terapeutiska egenskaper samt bidrar till hållbarheten på produkterna. Nedan följer beskrivningar av de eteriska oljor samt extrakt som används i Brielles produkter.

Atlaceder

En sammandragande, antiseptisk, cirkulationsökande och svamphämande olja. Passar bra för fet hy, acne och mjäll. Har en söt och varm trädoft med en avslappnande och fokuserande verkan.

Apelsin

Antiseptisk, cirkulationsökande och lymfstimulerande. Har en upplivande verkan på trött, mogen och pluffsig hud.

Benzoin

Sammandragande och lugnande. Har en varm vaniljliknande doft. Passar narig och irriterad hud.

Bergamot

Har en citrusdoft med svag blommighet. Verkar antiseptisk. Passar fet hud och acnehud. Milt renande. Kan vara bra vid eksem. utvinns från skalet av citrusfrukten Citrus bergamia.

Ho

Ros- och trädoft. Liknar rosenträ i doften, är harmoniserande och har liknande verkan som rosenträ men är lite mer stimulerande. Passar mogen hud och acne.

Lavendel

Detta är en av de mest användbara av de eteriska oljorna på marknaden. Har en lugnande , talgbalanserande verkan. Passar alla hudtyper, även vid eksem, hudklåda och acne.

Mandarin

Söt och varm doft. Upplyftande på sinnet. Passar alla hudtyper, sägs öka elasticiteten i huden. Bra för trött hud, torr hud och blandhud. Fin hudolja mot hudbristningar.

Rosenträ

Ros- och trädoft. Avslappnande och harmoniserande. Bra för alla hudtyper, speciellt för torr och känslig hud. Ökar cellförnyelsen i huden. Används vid mogen, känslig och torr hud samt vid acne.

Sandelträ

Varm och söt trädoft. Avslappnande. Bra för torr och känslig hud. Bra mot fuktfattig hud. Ökar cirkulationen i kapillärena och stärker bindväven.

Tea Tree

Denna välkända eteriska olja har en träaktig medicinsk doft. Bra vid acne, insektsbett, fet hud och psoriasis.

Morotsextrakt

Innehåller naturligt karotin. Utspädd med jojobaolja. Extrakt av morot har en livgivande och uppbyggande verkan på alla hudtyper.

Ringblomsextrakt

Ringblomman har en långa historia som läkeväxt och har haft en självklar plats i traditionell medicin. Den verkar lindrande och stimulerar hudens läkeprocesser. Bra för torr och känslig hud.

Ylang Ylang

En fin balanserande olja för huden. Passar alla hudtyper och har förmåga att skapa spänst och fuktbalans i talgkörtlarna.