• Egen tillverkning av naturlig hudvård
  • Endast ekologiska naturliga råvaror
  • Egna handvirkade produkter
  • Frakt : 39 -65 kr/försändelse
  • Egen tillverkning av naturlig hudvård
  • Endast ekologiska naturliga råvaror
  • Egna handvirkade produkter
  • Frakt : 39 -65 kr/försändelse

Om mig

Jag heter Gabriella och är en tjej med många intressen. Jag älskar att vistas i natursköna miljöer och fotografera. Jag tycker också om inredning, färg & form, resor, vandring, bakning och på senare tid också virkning. Men framför allt har jag alltid haft ett intresse av vad naturen kan göra för människan. Insikterna om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö har lagt grunden till mitt intresse för naturlig hudvård. Min övertygelse är att människan mår bäst av rena, naturliga produkter såväl för invärtes som för utvärtes bruk. Jag är diplomerad örtpedagog, utbildad kostrådgivare samt utbildad i naturkosmetisk ansiktsbehandling, men har ändå arbetat inom IT-området hela mitt liv :-) Men nu har jag precis sadlat om och tagit steget ut och startat min egen tillverkning av ekologiska naturliga hudvårdsprodukter.

Eftersom virkning numera är ett annat stort intresse jag har så har jag bestämt mig för att även börja sälja mina egna handvirkade produkter, du hittar dessa under rubriken ”Virkhörnan” i menyn högst upp. Kika gärna in där för att se om något passar dig.

Det känns jätte spännande att nu få göra det jag länge drömt om!

Mina Mål

Att värna om planeten vi bor på är idag en självklarhet och jag vill göra skillnad med hudvårdsprodukter som varken skadar vår kropp eller vår planet. Mitt mål är att erbjuda effektiva och hållbara produkter, med fokus på naturliga och ekologiska ingredienser. Jag väljer mina ingredienser med omsorg för att de skall ha en positiv påverkan på din hud så att du kan må bra och känna dig nöjd med ditt val av hudvård.

Du kan alltid höra av dig till mig om du har något speciellt önskemål för din hud. Jag kan till viss mån anpassa vissa av produkterna till dina behov.

Kontaktuppgifter: info@bybrielle.se

Jag finns också på instagram & facebook. Länkar finns längs ner i sidfoten.